onsdag 30 januari 2013

Egendomliga upplevelser

Det finns många ännu icke upplevda situationer....så långt kan vi vara överens. Flertalet man skulle låta vara, men en och annan som frestar, oavsett ålder. Hur skulle det inte kännas att kunna beta av en eller rent av några av de aktiviteter som av olika skäl blivit..."bortprioriterade", "oviktiga" eller "orealistiska"?  Hur ser din lista ut? Kan du dela med dig?

Vill och vågar du skriva tre önskningar på upplevelser du söker? Det är inget önskeprogram som uppfyller drömmar, men genom rätt kanaler, kanske på en blogg, i ett forum, med hjälp av medskapande, delaktighet, crowd sourcing eller komponenter, så ökar chanserna att det blir verklighet. Fundera ett tag och försök att konkretisera genom att lista vilka upplevelser som lockar. Det finns kanske inga egendomliga upplevelser. Tänk om det istället är upplevelser utan deltagare som är egendomligt...

Och nu alltså helt frivillligt...dela med dig av en hemlig dröm du vill få uppfylld? Sjunga i ett band? Slå ett rekord? Bli hypnotiserad? Bli utsatt för ett practical joke? Skapa ett event?

#blogg100

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar