fredag 25 januari 2013

Ruta Noll eller Ruta Ett ?

Looppool är ett nyfött namn. Webbdomänen ägs såsom .se samt .cc. Kopplingen mellan idé och förädling börjar ta form. Allt är nu nytt. Bloggen kan ses som en inskolning och introduktion som sammanfaller med ansträngingar att förverkliga något konkret, ett utbud av tjänster. Till viss del blir denna kanal en test. Denna satsning behöver exponering och respons, men framförallt medskapande och utveckling.

Looppool kan ses ett stort stenblock och det gäller för stenhuggaren att frilägga det som inte behövs, för att visa resultatet som framträder "inuti"...för att återanvända en urgammal liknelse.

Looppool - innebörden och en bakgrund: många av livets ögonblick har en förmåga att gå i repris. Antingen har vi upplevt något förut, eller så tycks vi känna igen något, som dessutom är svårt att definiera och förklara. Känslan finns bara där...lite som att vara tillbaka där man började. Ruta Ett. Eller för all del Ruta Noll - för den som tycker man ska starta utanför "spelplanen". Det är absolut inget fel i att starta om på nytt, tvärtom. Mycket av livets goda är att återuppleva saker, kanske med nya ögon, att reinkarneras är för många en önskedröm. Eller att kunna ha en snaps som dras med ett snöre upp och ner i halsen...

 Looppool betyder kanske "minst ett varv i luften för att hämta friskt syre att andas som ger energi och kraft att fortsätta vidare. Igen och igen". Man är tillbaks där allt började, fast med syresatt medvetande. Det blir en spännande flygtur. En pilot. De hundra första resdagarna på #blogg100 är startskottet. Nu taxar ut...eller bara runt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar