måndag 4 februari 2013

Att låta sig luras är att visa mod

Tänk vad livet på enklaste sätt kan spetsas till. De flesta har nog 1:a april som den dag då vi tillåter oss att roa och oroa varandra. Det skulle bli outhärdligt om vi höll på att göra andra osäkra dagligen, eller? Vad skulle kunna hända? Något som hänt? Eller har du kanske något bus du gärna delar med dig av? Vågar du till och med berätta när du själv åkte dit?

Det är möjligt att practical jokes är tramsigt, men minnet lever kvar länge...och vad betyder i så fall det? Att det skojas för lite i vardagen, så att varje enskilt planerat hyss får för stor uppmärksamhet? Eller är det så enkelt att vi har för många grå minnen per dag, så ett skratt når igenom vårt hjärnbrus? Vare sig vi vill eller inte?

Lite roligt med experiment som visar hur lättlurad vår hjärna är...utan att några som helst pengar är inblandade:-) Se klipp från Din opålitliga hjärna ur Vetenskapens värld som sändes 25/1 2013:
<iframe src='http://www.svtplay.se/klipp/984563?type=embed&external=true' width='480' height='270' frameborder='0' scrolling='no'></iframe>

#blogg100 #vardagsglädje #humor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar