fredag 26 april 2013

Feedback Venture Cup

Vårt koncept Gupplevelser gick inte till Venture Cups regionfinal i Sundsvall. Tävlingsbidraget fanns bland de nitton kvarvarande affärsplanerna, men kvalade inte in till någon av de åtta finalplatserna. Fyra olika kategorier fanns och två bidrag per kategori har utsetts. Konkurrensen var för hård bland de tävlande affärsidéerna. Här tog det stopp.

Trist, så klart, men den som ger sig in i leken, får leken tåla. Organisationen Venture Cup har visat stort kunnande, engagemang och stöd för att hjälpa oss framåt genom hela processen. Det har hjälpt oss att "gå i mål" med vårt projekt. Nu finns ett färdigt dokument i form av en affärsplan att gå vidare med, fast utanför tävlingen. Vi har dessutom en sak kvar att se fram emot, och det är en feedback.
Så här såg brevet ut som vi fick ta del av idag. Jag väljer att citera hela brevet. Jag tycker det är peppande.

"Hej! De 2 nominerade bidragen i varje kategori är utsedda, tyvärr är inte du en av dem denna gång. Du kommer självklart att få feedback på det du skrivit och lämnat in, den publiceras i tävlingsverktyget den 17 maj, kl. 13.00. Denna feedback kommer ni sedan att kunna ha stor nytta av i er fortsättning med att utveckla er affärsidé! Vi ser gärna att du deltar på regionfinalen i Sundsvall ändå, om du har möjlighet. Inbjudan till regionfinalen finns på vår hemsida. Viktigt att du anmäler dig om du vill komma. Vi hoppas att du har haft stor nytta av Venture Cup detta år och att du fått hjälp att utveckla din affärsidé! Stort lycka till i framtiden! Hälsningar Venture Cup Nord genom Lisa"

Ingen av oss tre i gruppen kommer att närvara i Sundsvall för att hurra fram vinnaren. Såå spännande är inte tävlingen längre, den saknar oss...

  #blogg100 #venturecup #feedback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar