söndag 7 april 2013

Galen idé?

Vad tror du om lakan respektive överkast med specialtryckta bilder på? Här följer några uppslag att ge respons på...

Min extrema variant vore ett lakan som ser solkigt/smutsigt ut, för att skapa känsla av obehag, fast alltså bara på låtsas. På undersidan skulle lakanet vara designat med ett något trevligare motiv, varför inte en bild föreställande en massa pengar som sticker upp ur en lika fiktiv madrass, eller bilden av en endimensionell partner skala 1:1, eller kanske motivet av sju sorters blommor tryckta direkt på platsen där själva kudden ligger...perfekt för den som glömmer bort att plocka äkta blomster på midsommarnatten.

Begreppet "att sova på saken" skulle äntligen kunna få en bokstavlig innebörd:-)

Min idé för överkast är snarlikt, kanske att motivet föreställer en obäddad säng, där redet, (lakan, täcke och kuddar) ligger knövlat tillsammans med lite kläder. Vid första anblicken skulle man tänka "slarv", men därefter snabbt upptäcka att sängen istället var nybäddad och platt som en pannkaka, med ett märkvärdigt överkast som skapat en illusion.

Om man ledsnar på detta, vänder man upp undersidan istället. Där kan motivet föreställa till exempel en härlig fyrfärgad sommaräng...tänk vad skönt det skulle vara att sträcka ut sig på en sån säng, så här i vinterrusket...kanske är detta en bra morot, att ha olika motiv att välja mellan, så går sängbäddningen ännu lite lättare...?

Ser detta som en gångbar produkt. Jag tror mig ha en intressant grund. Någon som vill samskapa till ett kommersiellt koncept? Vad sägs om att marknadsföra med devisen "Om man bäddar får man ligga..." eller "Sova på Saken"? Självklart ska det finnas möjlighet till egna uppladdningsbara foton som utvecklar konceptet.

#blogg100 #överkast #galenidé #sovapåsaken #design #sommanbäddarfårmanligga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar